Masuk

Daftar akun baru Lupa Kata sandi?

Daftar

Masuk
Surprise Me
High School DxD BD
7.57 / 10
Bookmark 0
BD

High School DxD BD ハイスクールD×D

  • Status: Completed
  • Score: 7.57
  • Type: BD
  • Studio:
  • Total Episode: 12
  • Produser:
  • Tanggal rilis: Jan 6, 2012
  • Durasi: 24 min per ep
Rating 7.57
Bookmark 0

High School DxD BD Hyoudou Issei yaiku bocah lanang sekolah menengah (perverted). Nalika dheweke metu ing tanggal karo pacar pisanane Amano Yuuma, dheweke dipateni dening dheweke. Identitas sing sejatine yaiku Raynare, sawijining malaikat sing tiba sing dikirim dening masyarakat rahasia Grigori kanggo ngilangake senjata ilahi sing mbebayani. Issei disarèkaké minangka setan déning senpai Rias Gremory, Adipati Neraka. Issei dadi sétan-sétan-tingkat Rias lan nglawan malaekat sing tiba.

Keywords: Download, Nonton, & Streaming Anime High School DxD BD Sub Indo resolusi 360p, 480p, 720p lengkap beserta Batch format Mp4 dan Mkv.